Reklamı Gizle[x]
728x90 Yatay Reklam Alanı
Reklamı Gizle[x]
728x90 Yatay Reklam Alanı
  1. Maymun Adam izle

    Maymun Adam izle

    720P Türkçe Dublaj

    Maymun Adam {orjinalisim} filmi {vizyon} 7.2 720P olarak izlemeniz için hazırKid, goril maskesi takarak her gece daha popüler dövüşçüler tarafından para için kanlı bir şekilde dövüldüğü bir yeraltı dövüş kulübünde kıt kanaat geçinen isimsiz bir genç adamdır. Yıllarca bastırılmış öfkenin ardından Kid, şehrin uğursuz elitlerinin bulunduğu bölgeye sızmanın bir yolunu keşfeder. Çocukluk travması kabardıkça, gizemli bir şekilde yaralanan elleri, ondan her şeyini alan adamlarla hesaplaşmak için patlayıcı bir intikam kampanyası başlatır. FullHDFilmizleseneBOX keyifli seyirler diler.Maymun Adam {orjinalisim} Filmi için yorum yapmayı unutmayın! Sizlerin görüşleri bizler için önemli...

    5.0
    ( Toplamda 0 oy verildi. )

      7.2   28

Background
  • 300x250 Kare Reklam Alanı
15 - Reklamı Geç -
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Yorum Alanı
KATEGORİLER
Sitemizde bulunan film, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Serverımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Aymovie sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunubilirler.