Reklamı Gizle[x]
728x90 Yatay Reklam Alanı
Reklamı Gizle[x]
728x90 Yatay Reklam Alanı
  1. City Hunter izle

    City Hunter izle

    720P Türkçe Dublaj

    Olağanüstü bir nişancı ve iflah olmaz bir çapkın olan özel dedektif Ryo Saeba, vefat eden ortağının ölümünü araştırmak için ortağının kız kardeşiyle gönülsüzce iş birliği yapar. Efsanevi manga City Hunter'ın bu live-action uyarlaması, yeraltı suç dünyasının bir numaralı "süpürücüsü" Ryo Saeba’nın, günümüzün Shinjuku bölgesinde geçen eğlence ve aksiyon dolu macerasını konu alıyor. Japonya'yı etkisi altına alan ve 50 milyondan fazla kopyası satılan efsanevi manga "City Hunter"ın uzun zamandır heyecanla beklenen live-action Japon uyarlaması geliyor. Ryohei Suzuki'nin canlandırdığı Ryo Saeba, günümüz Tokyo'sunun Shinjuku bölgesindeki tekinsiz mahallelerin başlıca "süpürücüsü"dür. Havalı görünümünü eğlenceli kişiliğiyle dengeleyen Ryo, yeraltı dünyasındaki tehlikeli işlerle ilgilenir. FullHDFilmizleseneBOX keyifli seyirler diler.

    5.0
    ( Toplamda 0 oy verildi. )

      7.5   26

Background
  • 300x250 Kare Reklam Alanı
15 - Reklamı Geç -
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Yorum Alanı
KATEGORİLER
Sitemizde bulunan film, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Serverımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Aymovie sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunubilirler.