Reklamı Gizle[x]
728x90 Yatay Reklam Alanı
Reklamı Gizle[x]
728x90 Yatay Reklam Alanı
  1. Interstellar – Yıldızlararası Türkçe Dublaj izle

    Interstellar – Yıldızlararası Türkçe Dublaj izle

    720P Türkçe Dublaj

    Yıldızlararası Interstellar filmi 2014 8.6 720PYıldızlararası izle (2014) Türkçe Dublaj ve Full Hd Film izle : Cooper, mısır tarlalarında çiftçilik yaparak hayatını sürdüren bir çiftçidir; Amacı çocuklarına iyi ve güvenli bir hayat sürdürmektir. Babası Donald çocuklara göz kulak olurken, on yaşındaki Murph müthiş bir zekaya sahiptir. Bilim adamı kariyerini ardında bırakan Cooper, NASA 'dan sürpriz bir geri dön teklifi alır ve bu zorlu görevi ailesi adına kabul etmek zorunda kalacaktır. Full hd izle keyifli seyirler diler.Yıldızlararası Interstellar Filmi için yorum yapmayı unutmayın! Sizlerin görüşleri bizler için önemli...

    5.0
    ( Toplamda 0 oy verildi. )

        8.6   189

Background
  • 300x250 Kare Reklam Alanı
15 - Reklamı Geç -
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Yorum Alanı
KATEGORİLER
Sitemizde bulunan film, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Serverımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Aymovie sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunubilirler.